Wednesday, March 21, 2012

Wong Solo : Lunch date with blogger mom

Minggu ni akan byk entry xtvt sepanjang aku turun Putrajaya 3last week kot? hahaha sbbnye bru dpt transfer semua gmbar :)

Ni antaranya, smpai sana pg jumaat, so twit2 kebetulan ade geng blogger mom ni nk lunch date, Mar ajak aku join skali, sokay je, mmg xde plan nkg kemana2 lg hr tu, kuar umah, dlm kol 11 baru g cari mkn, suap mika nasi ayam, g hantar sil ke salon dia, then trus ke Bangi, otw tu dan2 Mika terlelap plak, mmg time tido dia dah tu, sokay boley ibu ngedate tanpa ganguan la gtu, kehkeh :p mika tido dlm kete ditemani paklang :)

 zaza & mar, :)

 ambik ayam kg penyet ni je tanpa nasi sbb bru lps mkn ns ayam kan, 

ok seriussssssssssssssss xpenah lg mkn ayam penyet sesedap ni haa, sambal dia terbaekk!!
rase nk nangis sebab sedap & pedassssss!!
ekceli kt kuantan ni ade ayam penyet AP tu, tp xley lawan Wong Solo ni lg, 
adoiii hazab ok sbb aku asik tringat2 wong solo ni je, nape kuantan tadek????? grrrr...

lepak borak2 xley lama, sejam lebih gtu kot, dlm kol 1.30 cmtu abg aku dh meses remind me pasal dia nkg smayang jumaat, hehe gigih tao abg aku tu menanti dlm kete berjam, tenxs byk2 yer abg keru, tlg jaga mika skali, asal tgk mika xslesa je, dia bwk kete pusing2 dlu bg budak tu lena smula, so sblm blk, acara biase blogger :)

N, zaza, mar & ciare :)

 asal aku rupe tu ntah? ngeri ok tgk bdn sdiri mengembang dlm gmbar ni T___T
rase nk delete tp sbb skeping ni je ade utk kenangan, belasah je rupe gane :p
sorry zaza mate ko terkatup tetap kne upload gk gmbr ni, hiks

Ok sblm balik, harus tapau tuk abg aku yg rajen melayan adik dia ni berdetim :)



 tolong!! terliurrrrrrrrrrrrr lagi :(

14 comments:

  1. perghhh.. pagi-pagi dah nampak menu yang menyelerakan.. telan air liur jap!

    ReplyDelete
  2. maksalah sekarang aku dah terliur sama !!!!!

    ReplyDelete
  3. huuuu..mmg sedap weyh. aku pergi ritu orng x putus datang. memang meriah habes la situ..

    sambal dia tu. rase cam nak mintak resipi. nasi dia pon rase cam nk import dr indon ekekeke

    ReplyDelete
  4. wah nampak sedapnyaaa.......

    ReplyDelete
  5. wong solo memang terbaik..sambal die sedap..bestnyaaaa dapat makan kat sini hari2 :P

    ReplyDelete
  6. ok kene masuk list JJCM ni. yang ayam penyet ria kat shah alam tu pun aku suka Na.

    ReplyDelete
  7. salam,
    kat ne wong solo ni...?
    tingin lak kakNeng

    ReplyDelete
  8. motip pipi i kembung di situ? muahaha. anyway betul2 terliur gak ni. nak lunch wongsolo lah arini :D ekekeke. nti i pos ke u ek na *lariiiiiiii ;p

    ReplyDelete
  9. Super delicious.. harus cuba nanti.

    ReplyDelete
  10. wohooo lepas abes pantang nk ajak hubby pegi cr wong solo gak ah

    ReplyDelete
  11. besan, ni mmg tempat persinggahan wajib kalu aku g bangi.. ngehngegngeh..

    ko try ayam bakar pun sodap wesss... minta sambal ayam penyet.. marbelesss.

    p/s - actually, jumaat tu, aku kn ke bangi, aku pun makan situ.. lum mase nk jmpe kannnnnnnnnnnnn... hukhukhuk

    ReplyDelete
  12. ju dulu makan ayam penyet kat wong solo di Bali. owner dia, ada wife lima orang =) haha cayalah..

    ReplyDelete
  13. mcm mana eh nk buat sambal hitam ngan merah yg ada kat atas meja tu =P

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails