Monday, November 12, 2012

Potluck Blogger Mom

Alhmdulillah, xtvt ni still berjalan seperti yg dirancang, cume masa terbabas skit kehkeh. plan asal nak lepak kt tasik cempaka, Bangi disebabkan cuaca asal petang je hujan, so maybe akan bertukar ke mekdi berdekatan, tp takot xsyiok plak nak potluck kt kwsn org, tukar ke kolam presint 9 plop, last2 hujan jgk skit2, so trus bekup plan ke rumah zaza, fuhhhh~

Ai org paling 'dekat' skali kan, mmg perasan dekat abis, janji nak jumpe pkul 5ptg kt presint 9, tp pkul 2.30ptg still kt Kuantan ngankut kek2 ni semua masuk dalam kete, haha..dah la petang tu hujan skit2, so harapan nk join derang potluck adalah sgt tipis dah, tp tawakkal je la kan...


Drive dr kuantan berdua je ngn MIka, so seat blkg penuh la dgn deretan kek/kuih ni, haha
time hujan maintain tekan 100,time xhujan naik skit jd 110km/j, makanya, pkul 430ptg dah smpai tol gombak, alhmdulillah...shhhhtttt! jgn bgtau laki aku :p dkt pkul 6 bru aku call ckp dh smpai, hahauuuuu ^__^

Tp masuk je Ampang,kemain lebat hujan+jem, trus blurrr jalan, dr aku sesat2 kan, baik call abg suruh pikup tunjuk jalan, hehe akhirnye dlm kol 6 gak smpai presint 9,aku org trakhir la kiranya yg sampai, masing2 tgh menunggu nak terjah meja mkn je, hoho..
 
 sape la bwk buah ni, anggur dia kemain mengancam kan?? bersinar2 mcm tuannye ^_^

 creampuff, mini cheesetart & dfcc import from kuantan ^_^
kek adelah rabak skit tepi2 kes Dani xnyabar dah nk mkn yeee..hehe sokayy

 pavlova dr tokey kek Sri kembangan, sape huh???

 spegetti dr air tgn tuan rumah, conggo bar dr mak buyung yg gigih tu..hehe
haishh tertinggal plak snap gmbar mee sedap mama Dani tu T__T

 imaan malu2 ^_^ moh la mkn !

 nursery????

 hehe mak buyung kite, lupaa..aku pun dtg single hr tu, smpai presint 9, mika ikot paklang dia main kolam, so dpt la join kwn2 kt sni yek..sokay next time la :)

Majlis start pkul 6ptg, and acara kemuncak pkul 8.30mlm,...anak masing2 dh meragam nak balik tido dah,,,so mcm biasa bergambar utk acara penutup :)


 OK next time jumpa lg dgn korang semua, masak best2 lg ok? daaaaaa...

11 comments:

  1. bestnya kak...tp lagi geram tgk kek2 akk tu.. :)

    ReplyDelete
  2. jeles tahap langit ke tujuh. ERGHHH!!!

    ReplyDelete
  3. beza nya gambo last ngan 2nd last tu. td mcm lompong jer kt sofa tengah2 hehehehe...eh tp cantik ar gambo last tu fully occupied. larikkkkkk

    ReplyDelete
  4. bestnye potluck ramai² macam nie :)

    ReplyDelete
  5. aiyo mak buyong hahahahah. gila tembam kemain besar. tsk

    ReplyDelete
  6. eh bile plok korang2 ni seme pakat2 nk jumpe ni..ketinggalan jauh benr berita ni..alahai..

    ReplyDelete
  7. Gambar last sekali tu, anak-anak seme dah start buat perangai
    Imaan jugak yg maintain senyum siap buat peace haha

    ReplyDelete
  8. ehhh..ade muke aku kt tepi tu. nampak??

    ReplyDelete
  9. syiok nyer..klu dpt join lg best dpt mkn dfcc tu..huhuhuh..

    ReplyDelete
  10. aku nak dfcc nak congo bar nak semua2 lah..nnt aku turun kl sila korang buat lg ye potluck ni..tp aku bw perut kosong je..aci x?hehe..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails