Dulu la...duluuuu...tp skrg tidak lg, Kuantan pon dah ade tako yer, kahkahhh *jakun* :p
owhh mcm gtu pembuatannye
sebab xtao nak pilih yg mana 1, so ckp kat dia, nak 1 set semua perisa ade, boley? hehe
so dia taruk la, sotong, udang, ayam & cheese, ^_^
dah siap, dia tuang sos blackpaper kot, pastu mayonis, tabur daun bawang & fish flake tu, for me, so so je kot..sedap mkn panas2, tp xde la tahap ketagih nk mkn mende ni, asalkan dah dpt merasa sokay.. hahaha zassss~
sedap makan suam2. kalau panas sangat melecur lidah ahahaha
ReplyDeletedulu aku memang ketagih menda alah nie weh.
ReplyDeletePastu bila dah ada kat ipoh, tak lalu dah.hihiii
kuantan kt ne ni na?? aku nk terjah gak
ReplyDeleteapsal kat sini xda udang ayam bagai..menci..nak kena terjah ktn plk la..aku ritu mkn kt sini okay la..xda rs ketagih..mgkn xsedap kot org tu buat..hehe..
ReplyDelete@sweethOneY ngarut slalu mung! panas ah sedak, suam dh keras
ReplyDelete@~daRLee ZuRiS~yek? biasanya yg payah dpt tu la nak ketagihnye, dah ade, xde plop eh,mcm aku skrg ketagih wong solo, grrrr..
ReplyDelete@aziyanadekat foodcourt jungle weh, indra mahkota, tahu kan?
ReplyDelete@Maria Rajabhahaha same la, so so je kan??
ReplyDeleteke mmg taste kite xbrape sgt dgn mende alah ni? ahhaha
wahhh ini sedap nie:)
ReplyDeleteBetul2 sdp mkn klu panas2..lama dah tak mkn ni yg rs teringin tb2 ni
ReplyDeletekat s.alam jual mmg sedap
ReplyDeleteklu dpt yg sedp mmg blh buat kita termimpi2 eheh
takoyaki blom try lg. tako tao penah dah. tp rasa mcm xleh diterima dek tekak jer
ReplyDelete