Friday, November 16, 2012

Selamat Pengantin Baru Zue

Last week masa turun Putrajaya tu, masa potluck dan plan ngn derang ni nkg sama2 esok ke kenduri sorg blogger ni, hehe xsilap aku, mcm dah lama betul kenal dia kt blog ni masa aku belom kawen lg kot, tp xpernah terlintas nak jumpe cekmek molek ni sorg, haha alih2 time kenduri dia nak ade rezeki dpt jugak jumpe :)

 tenxs zaza tlg hangkut aku skali, org luar yg sgt xarif jalan2 kt sana, hehe
lagi skali dpt jumpe mak buyung, ngeh3 suke betul aku dpt pegang perot dia, apekah?
N xdpt join potluck smlm tu dpt gak jumpe hr kenduri ni, mar je xdpt dtg kan? huhu

 cantik sgt pengantinnye, 
selamat pengntin baru zue & husb, <3


tenxs N kasi tart perbagai variasi ni, haha kiteorg dh slamat kendurikan kt bawah khemah tu jugak, semua sedap2, nanti nak try jugak la buat cmni, eh, xpon next potluck jgn lupe bwk lg tart ni, haha sorry lupe nak tapaukan dfcc kt ko, insyaAllah next month kot aku turun sana lg, moh kite berpotluck lg, :)
 
daaaa..

10 comments:

  1. takmo komen!
    Huhuuu..

    Bila mu nak datang sini lak??

    ReplyDelete
  2. astaghfirullah

    aku nampak N tapi segan nak tegur sbb takut dia tak kenal aku.

    kalau la aku tau itu kau, walaupun masa nak balik tu tgk muka mcm kenal tapi xingat. Kalau ku tau itu ko dah lama aku pelok ciom hahah

    eh tp ko ingat ke kat aku ?

    hahahaa

    ReplyDelete
  3. @~daRLee ZuRiS~hahahahha, jgn mare mak buyun,
    sni tu mane?? kL eh?
    ko dh sarat tu rajen lg ke turun shah alam? next month jom??

    ReplyDelete
  4. @.::WaNiE::.hahha ko ade gak ke time tu?
    awatla xtegur,
    aku bajet dah xde blogger lain selain yg semeja ngn kiteorg je yg dtg situ, adehh klu ko tegur ckp wanie, harusla aku kenal
    sbb aku cam muke ko,
    cume hr tu xprasan lsg ade muke ko kt sana, huhu

    ReplyDelete
  5. eyhh..kat sini pon ade muka aku? x ingat plk bile datangnye hahaha

    ReplyDelete
  6. sweet la colour oren baju akak. kulit asna mmg xmsuk colour oren..

    okey 1st nk komen lepas few entry silent reader kehkeh jgn mara naaa~

    ReplyDelete
  7. hahaha kerut2 muka tahan panas masa bergambar ngan zue tu. Tak dulik dah muka time tu hahaha yg penting nk cepat, nak masuk dlm keta nak aircond :p

    dfcc sedakkk ! tenkiu na, kot2 lekat kt mu kan berkat pegang perut aku hehe, aminnnn

    ReplyDelete
  8. hahaha aku duduk blkg table ko je kottttt tp ko mmg xmengadap aku so maybe xpasan la tu hahahhaa

    ReplyDelete
  9. semoga berkekalan jodohnya...jom semarak cinta di Galeri Malam Pertama Cameron Highlands hanya di MARDI Station CH

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails