Monday, March 28, 2011

Give up

org buat, ko nak buat..
xjadik mule ah nyesal xhengat, baek beli yg dah siap cmni,
dr beli bahan2 abes dekat 50hengget, skali xmnjadi kan??
grrrrr...


bluberry cheese cake

yang xbrape nk gebu, naseb baek rase sedap lg, cume xgebu je..
dia jd mendap..aku xtao tang mane silapnye, haha
maybe sebab sukatan aku yg main agak2 je ni kot?
sbb umah aku xde penimpang bahan2 kueh tu :(
so 200ml?? aku agak secawan,
70gram? pun aku agak secawan..hahah betul ke weh?
xbetul la tu..klu x..xkan jadi gni, hahaha
kesimpulannye, jgn nk memandai main agak2 yerr :p

skrg ni tggl bahan2 utk bluberry cheese tart..cup pun dah beli
kene buat, klu x mmbazir. tp aku dah takot2..kang xmnjadik lg..
err kene g cari penimbang dulu ar pasni :p

14 comments:

  1. nampak cam jadinye,
    rupenye dah mcm sedap sgt tuh!
    bak cnie sket ahhh

    ReplyDelete
  2. beli penimbang la.
    sok2 bole guna lgi.

    hum selok ah !
    sedakk je ak tengok ni.
    blja la buat tart. disember boleh buat bawak cni.
    :DD

    ReplyDelete
  3. hahaha. mna leh main agak2 weh buat kek ni..

    takpe, g beli penimbangggg dlu. tp yg penting rasa dia sedap jugak kan tuu

    ReplyDelete
  4. hohoho...
    nampak cam sedap jerr...

    ReplyDelete
  5. nampak sedap weh.
    pos sekali kasi kysha ek
    blueberry tu pun mu buat ke?wow!

    ReplyDelete
  6. nmpk cam jadi jer..ok la tu na..penimbang carik kt cowboy, rm12 jer kalu xsilap..

    ReplyDelete
  7. nampak mcm sedap jek na..ok..oklah tue na....lepas nie beli penimbang buat betul2 confirm jadi...

    ReplyDelete
  8. hahaha...nampak sgt bantat cheese tu..kuang kuang =p

    xpe, practice makes perfect =)

    ReplyDelete
  9. better beli penimbang lah. tp jgn pi timbang si mika pulak hahaha

    ReplyDelete
  10. Cuba lagi dik jng putus asa ..

    anyway yg hang pi dok agak2 je wat pe! gi la beli penimbang!!

    ReplyDelete
  11. tgk mcm jadi je na. nampak sedap lagi tu

    ReplyDelete
  12. bravo my dear. lepas ni cuba wat cheese tart pulak tau.


    Na, tu frozen cheese cake ke?. nyum nyum. ann pun baru lepas rebus strawberry nk buat filing. tekak nk mkn cheese cake tp bahan masih x cukup. :(

    ReplyDelete
  13. afni pun da frust nak buat cheese cake ni. cara2 mcm senang.tp bila buat x jadi =(

    ReplyDelete
  14. nampak cm sedappp!! nak jugaaakk..

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails