Monday, March 7, 2011

Suprise birthday party yg comel :)

firstly, aku bersyukur sgt2, terharu pun ade, bile dpt tao,
rupenye ade jugak dikalangan adik bradek aku yg amek berat, huhuhu
nak2 yg "in law", bertuah sgt2 dpt in law yg sporting & bley jadik geng! :)

aku smpai putrajaya dlm kol 3 ptg jumaat tu selepas brbagai dugaan aku tempohi
(next entry la yg tu aku citer, hehe)

so, dipendekkan citer, smpai je umah sane, trus abg aku laju jekk g dapur bukak peti,
ingatkan nk buat air la tuk adik dia yg bru smpai neh,
tup2 dia kuarkan kotak kek & supriseeeeeeeeeeeee~ !!
aku cam trgamam, lorr ade kek??? so sweeeeeeeeeeettt ahhh :)
pastu dia ckp, kak aya (my sil) pg2 buta lg dah g psr borong beli mcm2,
udang, ayam, sotong, ikan, sayur bagai,
kite celebrate mlm ni la, tggu kak aya tutup kedai dia dlu :)

1st kek bday mikhail sponsor by maklang mikhail :)

so tung tang2 kat dapur (bukan aku la, aku bz tang lain - sile rujuk gmbar last entry :p)
menu simple2 jek sbb xajak org luar pun, so stakat sedap & kenyang je dah

ns goreng cina, ayam goreng celup tepung, butter prawn, puding peach &
kopok keping from kuantan :)
owhh bday party xsah klu xde kacang2, sumi & ceklat bagai kan?

hero yg diraikan, :)

tema mlm tu itam puteh yer :)
org pahang kanggggggg~

mamat neh pantang dpt tepon, trus duk helo? heloo..eloo...hahah
gayenye cam bizi sgt mnelepon org itu ini suruh dtg umah meraikan dia, haha

dlm happy2 tu tetap ar sedey sbb 1st majlis bday tuk hero ni babah xdpt join,
kene tggl kat kuantan, tsk tskk..xpe next majlis yer babah, g siap cpt2 bengkel tu :)
alhmdulillah majlis settle yg cume dikalangan adik bradik, ipar & ank buah je,
still meriah & syokkk sesangat, tenxs semua krn menceriakan ank ibu mlm tu :)
maybe dia xkan fhm lg, tp ibu tahu, ank ibu sure happy kan??


gmbar selingan....

oowhh ibu xjoin org dapur sbb sibuk tiup belon n ikat2 yek? heheheh :p

16 comments:

  1. owhh..sibuk benar ibu ye ;P
    w/pun dia tak paham lagi,tapi tengok muka tu hepi je,seronok rasa kan?

    ReplyDelete
  2. jeles ehh.. party kecik2 naurah belon pon takdak tau! huhuh...

    next time ibu tiup utk naurah yer...hihi =p

    ReplyDelete
  3. sesi ngan babah buat khas ye mika
    special lagi
    ber-3 je

    ReplyDelete
  4. meriah!!! ehemm ibu mika pkai baju babah ke? kan babah suka bab2 keta

    ReplyDelete
  5. dia mmg x paham lg..tp akn berbangga nnt besa...wahahaahahha..syok2 mika dpt surprise besday party...hehehehe

    ReplyDelete
  6. zuris
    yerr sebuk ngn belon, hehe
    ermm gtu la aku harapkan, eceyy
    tp klu dia hepi, nape mlm tu dia demam panas sgt2 :(

    sharena
    hehe nk wat cmne, semua org sponsor..
    klu yg sdirik punye, xdenye nk beli semua ni, huhu aku pun jakun gak :p

    dayu
    hehe insyaAllah, bile la tuhh

    yun
    hehe baju ms zaman belom kawen, tu cam sendat smacam jek,
    actly baju club kete babah,
    tp buat spasang ley pkai same2 time apa event club tu :)

    ReplyDelete
  7. seronoknye mika, mcm faham je, dia sedang diraikan..

    happy besday ensem boy.. :)

    ReplyDelete
  8. mika dh besar..happy birthday mika

    ReplyDelete
  9. hepi besday mika rumah pink color gitu sweet

    ReplyDelete
  10. Mika nmpk hepy jer.
    syoknye dapat fmly gini kn..
    tak sangke gitu..

    wah mika 2 party teros tu.
    buat kt kl lg.
    meriah meriah !

    ReplyDelete
  11. HAPY BDAY AWANG DONGDENG!!!!!
    muah muah muah

    Amboi jauh betul celebrate bday ye

    ReplyDelete
  12. wah bestnye mika.....happy birthday...
    gigh betul na duk ikat belon tue yeee

    ReplyDelete
  13. simple tatap meriah! i like :)

    ReplyDelete
  14. happy Birthday Mika.. Semoga dapat jadi anak yg soleh.

    ReplyDelete

Related Posts with Thumbnails